28 nov. 2010

27 Dresses


Filmen var faktiskt bra men  slutet var lite för ”cheesy”. Som de flesta filmer så var det en kärlekshistoria. Denna gången med Katherine Heigl som huvudperson.
Jane(Heigl) är en tjej som älskar bröllop. Den 26&27 gången hon är brudtärna så träffar hon en kille vid namn Kevin. Han lägger märke till henne då hon åker fram och tillbaka mellan 2 bröllop. På väg hem igen så delar de en taxi och hon glömmer sin kalender. Han kollar igenom den och märker att hon varit brudtärna på 7 bröllop bara det året. Han tycker det är intressant så han skriver över sitt namn och nummer över alla sidor vilket gör att när hon får tillbaka kalendern så ringer hon, för att skälla ut honom.
Hur han än gör så kan han inte få hennes intresse för hon är redan förälskad i sin chef.
Vid denna tid så kommer Janes lilla syster Tess på besök och träffar då hennes chef som omedelbart faller för henne. Jane tar inte detta bra men håller masken, precis som en perfekt brudtärna ska gör.
Filmen låter väldigt tjejig och det är den också. Men trots att slutet var lite ”cheesy” så tycker jag filmen var bra och att humorn i den var söt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar